Storitve

01

Stanovanjska gradnja


Podjetje Logatčan je specializirano za gradnjo stanovanjskih objektov s celovito operativno in tehnično infrastrukturo, ki zagotavlja gradnjo zahtevnih in manj zahtevnih stanovanjskih objektov. Specializirani smo za gradnjo enodružinskih hiš, večdružinskih hiš, dvojčkov, blokov in drugih stanovanjskih objektov. Vsa dela izvajamo na ključ, kar pomeni zagotovljeno upoštevanje dogovorjenih rokov, konkurenčne cene in visoko-strokovno gradnjo.


Kontakt

Vrste stanovanjskih objektov

02

Industrijski objekti


Specializirani smo za gradnjo zahtevnih in manj zahtevnih industrijskih objektov, za kar razpolagamo z ustrezno gradbeno mehanizacijo in z ekipo visoko strokovno usposobljenih strokovnjakov. Izvajamo dela na različnih objektih: skladišča, proizvodnji obrati, logistični centri, delavnice, trgovskih centri in na drugih objektih.


Kontakt

Vrste industrijskih objektov

03

Gradbene storitve


Poleg gradnje novih industrijskih in stanovanjskih objektov smo specializirani tudi za vsa ostala gradbena dela, ki jih lahko prevzamemo v različnih gradbenih fazah in jih realiziramo do konca. Nudimo adaptacije stanovanjskih objektov, pisarniških objektov in industrijskih objektov, izvajamo pa tudi vsa zaključna dela v gradbeništvu; odvisno od faze gradnje in zahtev naročnika. Lahko prevzamemo samo določen segment ali pa prevzamemo storitev na ključ.


Kontakt

Vrste gradbenih storitev

04

Nizke gradnje


Razpolagamo s celotno infrastrukturo za izvedbo del na področju nizke gradnje, kot so izkopi gradbenih jam, gradnja cest, gradnja opornih zidov, izdelava dvorišč, izdelava parkirišč, gradnja komunalne inftrastrukture itd. Razpolagamo z usposobljenimi strokovnjaki in sodobno tehnično mehanizacijo za izvedbo najzajtevnejših gradbenih del.


Kontakt

Vrste nizkih gradenj

KONTAKT

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več